Carrosserie

Garage - Karrosserie ‘T SAS is een modern, dynamisch carrosseriebedrijf in Oostende. Al ruime jaren zijn wij gespecialiseerd in totaal autoschadeherstel in de regio. Wij beschikken over een eigen carrosserie afdeling met spuitcabine en eigen verflabo waar we zowel kleine tot grote schade aan uw wagen kunnen herstellen. Ook voor het vervangen van uw voorruit kunt u bij ons terecht.

Garage - Karrosserie ‘T SAS stelt hoge eisen aan kwaliteit en hoogwaardig schadeherstel van uw wagen. Daarbij gebruiken we steeds originele onderdelen, duurzame materialen en lakken.
Naast particulieren, werken wij ook voor bedrijven, autoverdelers en verzekeringsmaatschappijen. Het verzekeringsdossier wordt door ons in goede banen geleid en afgehandeld.
Dankzij onze jarenlange samenwerking met zowel maatschappijen als makelaars, zorgt dit voor een vlotte gang van zaken en zonder zorgen voor u.

Heeft u nog vragen, aarzel niet, kom even langs of contacteer ons via telefoon of email!

Auto in verflabo Rek met alle bussen lak

Garage

Klein of groot onderhoud, vervangen van onderdelen, controle voor autokeuring, ... Garage - Karrosserie ‘T Sas helpt u bij al deze dingen.

Ontdek garage